logo-delotus-110

PRAKTIJK DE LOTUS
Oesterzwam 4
2925 DK  Krimpen aan den IJssel

Telefoon 0180 - 519175
Mobiel    06 - 12951949
Neem gerust even contact op!

 

  

Vereniging Yoga Nederland Praktijk de Lotus

Muziek op schoot Marieke van der maas krimpen aan den ijssel

   
    

Yoga docenten weekend 25/26/27 september 2015

Yoga docenten weekend in Hof van Kairos Winterswijk


Een ontspannen yoga uitwisselings weekend voor yoga docenten, temidden van de mooie natuur van Winterswijk. Een unieke combinatie van yoga, dans, zang, creatief en meer.

De Hof van Kairos ligt in het coulisselandschap van Winterswijk. Een prachtig oud landschap met een omhullend karakter.

Hof betekent omheinde tuin. Dat wil de Hof ook betekenen: een veilige en welkome plek waar je om verschillende redenen een korte periode bent, tot verstilling komt, uit kunt ademen en inspiratie opdoet om vervolgens weer jouw weg te gaan. Een pleisterplaats voor de ziel.

De naam Kairos verwijst naar de tijd voorbij de gewone kloktijd. De ruimte die wij ervaren als wij stil worden, inkeren en ontspannen. 

Kairos betekent ook de juiste tijd. Het moment waarop wij besluiten ons toe te wenden tot dat wat aandacht vraagt. In het vertrouwen dat in die ruimte het wezenlijke zich laat kennen.

Hof van Kairos in Winterswijk 

Programma 25/26/27 september 2015

Vrijdagavond: Kennismaking, yoga en meditatie

Zaterdag: Yoga, meditatie, wandelen, eventueel saunabezoek

Zondag: Yoga, meditatie, wandelen, bezoek aan tuinen van Rosenhaege

             

Marieke van der maas yogaweekend praktijk de lotus 1

De combinatie van yoga, beweging en de inspirerende omgeving helpt je geest verstillen en geeft je nieuwe positieve energie en levenskracht. Er is voldoende tijd voor genieten van de natuur,wandelen, relaxen, lezen, schilderen of een saunabezoek. 

Kortom heerlijk de tijd om lekker tot jezelf te komen.....

Kosten Yoga docenten weekend

Marieke van der maas yogaweekend praktijk de lotus 2Inbegrepen zijn 2 overnachtingen (op basis van een 2 pers kamer, toeslag € 20 voor een 1 pers kamer), geheel verzorgd ontbijt, lunch en warme maaltijd en inclusief koffie, thee en niet alcoholische drankjes. Tevens koffie/thee met gebak bij tuinen van Rosenhaege. Ook voor de schoonmaak wordt gezorgd. Een heerlijk weekend geheel verzorgd voor slechts € 199,-. Een maximum van 12 deelnemers vol=vol.

Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar. Geef je op bij Marieke van der Maas, www.praktijkdelotus.nl

We vragen een aanbetaling van € 100 bij reservering, graag overmaken op rekening IBAN NL 91 INGB 0005512347. Daarnaast geeft elke docent een uur een yoga/meditatie les en zet deze les op papier, zodat we aan het eind van het weekend met nieuwe lessen en ideeën weer naar huis gaan.

 

De Hof en Omgeving

Van oudsher is De Hof van Kairos een boerderij van een klompenmaker, en later van een tuinder. Op de grond rond de boerderij staan vele verschillende soorten planten en bomen die vrucht dragen.
De Hof bevindt zich vijf kilometer ten zuidoosten van Winterswijk, in het buurtschap Kotten. Het landschap kenmerkt zich door een grote afwisseling van landgoederen, akkers, weilandjes, bossen, beekjes, houtwallen en boerderijen.

Marieke van der maas yogaweekend praktijk de lotus 3

Een lieflijk omhullend landschap wat je de ervaring geeft terug te gaan in de tijd. Een groot deel van dit landschap maakt deel uit van het nationaal landschapspark Winterswijk en is beschermd gebied. Je kunt prachtig wandelen, fietsen, genieten van de uitzichten en het natuurschoon. Daarnaast staat het begrip gastvrijheid hoog in het vaandel in deze regio, merkbaar aan de vriendelijke houding van de mensen. Je kunt hier ervaren dat 'de tijd hebben' nog een levend begrip is.


De Hof ligt aan het Scholtenpad, een prachtige wandelroute rond de buurtschappen van Winterswijk. Vanaf de Hof fiets of wandel je zo weg.

Ook zin in nieuwe positieve energie, levenskracht,  inspiratie en genieten en tijd voor jezelf?

Stuur mij een mailtje, dat je belangstelling hebt. Ik zie uit naar je komst en we gaan er een geweldig en inspirerend weekend van maken!

Warme groeten, Marieke van der Maas

logo-delotus-110

Oesterzwam 4
2925 DK  Krimpen aan den IJssel
Tel: 0180-519175

www.praktijkdelotus.nl  Klik hier voor de ANNULERINGSVOORWAARDEN

IMPRESSIE YOGA DOCENTEN WEEKEND 2015 HOF VAN KAIROS

060 032
015 080
022 081
054 048
056 050
020 070
068 069
017  079
028 071
064 074

 

Disclaimer                       Contact                      Powered by Dambrink Internet Services