logo-delotus-110

PRAKTIJK DE LOTUS
Oesterzwam 4
2925 DK  Krimpen aan den IJssel

Telefoon 0180 - 519175
Mobiel    06 - 12951949
Neem gerust even contact op!

 

In de pers

Vijf jaar yogapraktijk De Lotus  ‘’Heerlijk om mensen te verbinden”

Jubileum praktijk de lotus

Yogadocente Marieke Van der Maas vierde vrijdag 28 februari samen met haar cursisten het vijfjarig jubileum van haar bloeiende yogapraktijk De Lotus.
Liggend op matjes en onder warme dekens luisterden de 30 cursisten zo’n anderhalf uur lang naar de zuivere klanken van gongs, klankschalen, drums,
rainsticks en andere instrumenten.

Het klankschalenconcert door drie muzikanten van Zicht Op Voelen sloot naadloos aan op de filosofie van yogapraktijk De Lotus.
Marieke: “Klanken hebben een helende werking op lichaam en geest en tijdens mijn yogalessen staat ook de balans tussen lichamelijke inspanning en geestelijke ontspanning centraal. Ik combineer yogahoudingen met bijvoorbeeld meditaties, mantra’s en inspirerende teksten die we met elkaar bespreken.
Ik vind het heerlijk om mensen zo met elkaar te verbinden.” Als blijk van dank zongen haar cursisten een prachtige mantra waarmee ze haar een lang en gezond leven toewensten.

Jubileum praktijk de lotus 4Mond-tot-mondreclame
Marieke’s motivatie om ervoor te zorgen dat mensen mooie contactmomenten kunnen delen inspireerde haar vijf jaar geleden tot de start van haar praktijk aan huis aan de Oesterzwam 4 te Krimpen aan den IJssel. Door de mond-tot-mondreclame over de warme, sfeervolle lessen kreeg ze al gauw vier groepen, op dinsdag- en donderdagavond.
Daarnaast verzorgt ze yogalessen voor kinderen en zwangeren in de Krimpenerwaard.

Yoga Relax Weekend
Marieke: “Om dit jubileumjaar extra bijzonder te maken organiseer ik op 3, 4, 5 oktober een yoga-relaxweekend op een prachtige locatie. Er zijn nog een paar plekken vrij voor mensen die interesse hebben en yoga-ervaring is niet nodig.

Neem gerust even contact op voor meer informatie via www.praktijkdelotus.nl.”

 

 


 krant99

krant3krant2krant

Disclaimer                       Contact                      Powered by Dambrink Internet Services