logo-delotus-110

PRAKTIJK DE LOTUS
Oesterzwam 4
2925 DK  Krimpen aan den IJssel

Telefoon 0180 - 519175
Mobiel    06 - 12951949
Neem gerust even contact op!

 

De Docent

Marieke van der Maas-van de Putte is 50 jaar, getrouwd en moeder van Mylène (18) en David (16)

marieke200Na het afronden van mijn H.B.O. opleidingen Culturele Maatschappelijke Vorming en Pedagogiek, ben ik jarenlang werkzaam geweest als docente Nederlands als tweede taal, volksdansdocente en reisleidster.
Toen ik moeder werd, wilde ik graag met kinderen gaan werken. Ik heb de opleiding Muziek op Schoot en Muziek voor de basisschool op het Conservatorium afgerond.

Tevens heb ik bij opleidingsinstituut Arterre mijn bevoegdheid kinderyoga behaald.  Bij Osmose en Samsara yoga ben ik afgestudeerd als docente hatha yoga voor volwassenen en zwangerschapsyoga. Ik ben aangesloten bij de Vereninging Yoga Nederland. Verder volgde ik de cursus ouder/kind coaching en shantala babymassage.

Ruim 16 jaar geef ik muziek en bewegingslessen op de Muziekschool en op verschillende basisscholen in Krimpen en Capelle aan den IJssel.

Daarnaast train ik kinderen op het gebied van sociale vaardigheden, via het CJG (Centrum voor jeugd en gezin), Krimpenwijzer.

Sinds januari 2009  geef ik yogalessen in mijn eigen praktijk aan huis. Ook kunt u in deze praktijk terecht voor een cursus mindfulness en kunstzinnig coachen. Ik ben afgestudeerd aan de Tiki als kunstzinnig coach en bij Mindfulness Rotterdam als mindfulness trainer. Daarnaast ben ik in opleiding voor do in yoga docent.

Mijn werk binnen praktijk de lotus doe ik vanuit mijn hart, het is echt mijn passie. Ik geniet enorm van de verbondenheid tussen mensen en word blij als ik een bijdrage kan leveren aan een stukje geluk en welzijn van mensen. Creativiteit is mijn grote drijfveer en het brengt mij, maar ook de mensen met wie ik werk meer in contact met zichzelf en de ander.

Waarom een erkend docent?

-

Disclaimer                       Contact                      Powered by Dambrink Internet Services