logo-delotus-110

PRAKTIJK DE LOTUS
Oesterzwam 4
2925 DK  Krimpen aan den IJssel

Telefoon 0180 - 519175
Mobiel    06 - 12951949
Neem gerust even contact op!

 

  

Vereniging Yoga Nederland Praktijk de Lotus

Muziek op schoot Marieke van der maas krimpen aan den ijssel

   
    

Kunstzinnig coachen

Kunstzinnig coachen

kunst2In mijn gesprekken met mensen merk ik vaak, dat woorden letterlijk tekort schieten. Soms omdat men niet goed kan verwoorden, soms omdat iets simpelweg niet in woorden te vatten is, soms omdat woorden er niet toe doen.

En toch… juist dat wat achter de woorden ligt, het onverwoordbare, het onuitgesprokene, blijkt vaak de kern te raken.

Dus heb ik een methode geleerd om mensen te begeleiden waarin beelden meer zeggen dan 1000 woorden!

Kunstzinnig coachen heeft tot doel om het eeuwige denken stil leggen en je handen het werk te laten doen, contact te maken met je eigen kern om zo moeiteloos tot nieuwe ontdekkingen en inzichten te komen….

kunst1Je gaat op een creatieve manier aan de slag met jouw hulpvraag. Door te tekenen, schilderen, boetseren, te zingen of in de vorm van een rollenspel of lichaamswerk, maak je contact met een diepere laag van jezelf.

Door vanuit die diepere laag naar je vraag of thema te kijken, kom je tot nieuwe en verrassende inzichten, die je verder kunnen helpen.

Elke week of om de week kom je voor een individuele sessie in praktijk de Lotus. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur en bestaat uit het bespreken van je huiswerk en dan het maken en bespreken van een nieuw werkstuk. Ieder werkstuk zal je een stukje meer inzicht geven; een stapje verder in je proces en een stapje dichter bij het antwoord op je vraag.

De allereerste (gratis) sessie is een kennismaking met elkaar en met het kunstzinnig werken. Ook gaan we samen je vraag uitdiepen en geef ik je een inschatting hoeveel sessies nodig zullen zijn. ( meestal 5 à 10) Aan de hand van deze eerste sessie besluit jij of je het avontuur aan wilt gaan.

kunst3Mocht je meer interesse hebben om kunstzinnig bezig te zijn in een groep, raad ik je aan om de informatie bij de workshop de stemfontein te lezen.

Ik ben afgestudeerd als kunstzinnig dynamisch coach bij de kleine Tiki in Breda.  Ik vraag een vergoeding van € 50,- (inclusief materiaal) voor een sessie van circa 1,5 uur.

Disclaimer                       Contact                      Powered by Dambrink Internet Services